Algemene voorwaarden Sense-biohcg.com | Sense bio hcg

Hierbij vindt u de algemene voorwaarden van de website www.sense-biohcg.com. Deze website is het resultaat van samenwerking tussen twee partijen, namelijk:

Officiƫle leverancier van Sense bio hcg

Op het moment van schrijven van deze algemene voorwaarden kunnen geen bestellingen worden geplaatst.


Op het moment dat een bezoeker van www.sense-biohcg.com een product bestelt ter ondersteuning van afvallen, dan wordt deze bestelling geplaatst bij bovengenoemde leverancier van Sense Bio HCG. Alle vragen rondom de bestelling moeten worden gesteld aan deze leverancier. Dat geldt ook voor after sales, nadat u uw bestelling al hebt ontvangen.

Website makers

Op het moment van schrijven is Trafficvision.nl verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van deze website.

Nabestelling Sense bio hcg

In de afgelopen jaren hebben vele mensen afslanken middelen op basis van bio hcg naar volle tevredenheid gebruikt. Bent u net zo tevreden over Sense Bio HCG? Nabestellingen kunnen gewoon via www.sense-biohcg.nl worden geplaatst.

Wijzigingen beheer website www.sense-biohcg.com

Het is mogelijk dat het beheer van deze website op enig moment overgaat in andere handen. Deze wijzigingen kunnen gepubliceerd worden op deze website na dat de wijziging heeft plaatsgevonden. Bent u geĆÆnteresseerd in het overnemen van het beheer van deze website? Neem dan contact op met de huidige eigenaar van deze website middels het contactformulier. Zie ook www.trafficvision.nl

Wijzigingen leverancier bio hcg afslankproducten

Mochten er wijzigingen optreden rondom de leverancier van Sense Bio HCG dan zal dat zo spoedig mogelijk op deze website worden vermeld. Op deze wijze weet elke bezoeker waar een bepaald product wordt besteld. Op deze wijze is ook duidelijk wie verantwoordelijk is voor het afhandelen van een bestelling.

Wijzigingen fabrikanten bio hcg afslankproducten

Mochten er wijzigingen optreden bij de fabrikant van afslankmiddelen op basis van bio hcg, dan zal dat gepubliceerd worden zodra bekend is bij de redactie. Op deze wijze weet elke bezoeker exact welk product van welke fabrikant wordt besteld.

Klachten Sense bio hcg

Voor het afhandelen van klachten over uw bestelling is het van belang dat u de volgende stappen onderneemt. Ten eerste: neem eerst contact op met de leverancier van uw bestelling. Waarschijnlijk kan de leverancier van uw bestelling uw klacht meteen oplossen. Komt u er niet uit met de leverancier van Sense bio hcg? Dan kan u uw klacht indienen bij de onafhankelijke Stichting Geschilonline.nl. Uw klacht zal dan in behandeling worden genomen door een van de aangesloten advocaten of juristen.

Suggesties

Hebt u suggesties ter verbetering van deze website? Neem gerust contact op met ons het contact formulier

 
 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.com