Bio hcg kuur

Sense! Bio HCG is een kuur waarmee u snel en effectief zonder veel moeite kunt afvallen. In ons lichaam is een hormoon werkzaam dat de eigen vetverbranding aanstuurt om daarmee in de energie behoefte van het lichaam te voorzien. Dat is een eigenschap waarmee Sense Bio HCG handig gebruikt maakt. Sense heeft namelijk in het laboratorium deze eigenschap weten te kopiëren en zo de Bio variant van het HCG hormoon in een vloeistof weten te concentreren.Omdat bijwerkingen zijn weggefilterd, kunt u dus op een veilige manier gebruik maken van onze producten. Bio HCG van Sense laat u dan ook snel afvallen! U zult er snel weer slank en aantrekkelijk uitzien. Wanneer is het voor u verstandig om met de Sense Bio HCG kuur te beginnen en wanneer moet je stoppen?

BMI waarde als graadmeter voor afvallen met Sense Bio HCG

Om effectief te controleren of u moet afvallen en hoeveel u nog kunt afvallen, moet u de BMI waarde van uw lichaam weten. Dit is de verhouding tussen uw gewicht tweemaal gedeeld door uw lengte. Met het onderstaande kunt u zien of u moet afvallen of niet, echter vaak weet u voor u zelf al dat het echt tijd wordt om te beginnen.

  • BMI waarde van 18.5 – 24.9. Dit is de meest optimale waardering voor uw lichaam. U heeft niet te veel of te weinig vet aan uw lichaam hangen. Toch kan het zijn dat u ontevreden bent op sommige samenklonteringen van vet. Daartoe kunt u uiteraard Sense Bio HCG voor een verkorte kuur gebruiken om zo uw lichaam glad te strijken. Sense adviseert om te stoppen met kuren zodra u de 21.0 nadert.
  • BMI waarde van 25.0 en meer. U heeft duidelijk overgewicht en u merkt het aan uw gezondheid. U moet afvallen. Doet u dit niet dan loopt u sterk het risico om zwaarlijvig te worden (BMI van meer dan 30.0). Afvallen met Sense Bio HCG is dan ook noodzakelijk geworden.

Daar zitten nogal wat overbodige vetten aan, start dus met de Sense Bio HCG kuur!

U voelt zich dik, en vutteloos. Uw BMI waarde geeft het ook aan. Om niet nog zwaarder te worden moet u snel reageren door gewicht verliezen. Dat wilt u ook omdat het uw gezondheid aantast. U wilt er weer gezond en aantrekkelijk voor het andere geslacht uitzien. Dat kan, Sense Bio HCG kuur is geschikt voor iedereen die teveel aan lichaamsvetten heeft opgebouwd. Binnen een enkele kuur van 24 dagen kunt u tot op 10% van uw lichaamsgewicht verliezen. U boekt dus snel resultaat met dit sensationele product. Mocht het zo zijn dat u na de eerste kuur nog niet op het gewenste niveau bent terecht gekomen, schroom niet aangezien u een tweede kuur op een gezonde manier er achteraan kunt doen.

Wat eet u nu tijdens en na de Sense Bio HCG kuur?

Omdat u tijdens het innemen van de positieve werking van de Sense Bio HCG kuur lichaamseigen vetten verbrand, is in de energiebehoefte van uw lichaam voorzien. Om deze kuur dus het meest effectief te laten werken, dient u een licht eiwitrijk maar vetvrij en koolhydraat arm dieet te nuttigen. Wij van Sense lichten u daarover compleet in wat u wel en niet moet innemen tijdens de Bio HCG kuur. Zodra u stopt met de Bio HCG kuur dient u uiteraard weer meer aan voedsel in te nemen. Om ervoor te zorgen dat u niet in een oud eetpatroon terugvalt, leren wij u in een drie tot zes weken durende periode een nieuwe levensstijl aan. Lekker eten is belangrijk, echter u moet letten op wat u eet. Onze Sense Bio HCG recepten helpen u daarmee op uw nieuw gevonden lichaamsgewicht te blijven.

Eenvoudig nieuwe levenswijze met Sense Bio HCG

In een korte tijd bent u vele kilo’s afgevallen, en dat kunt u zien. U zit weer lekker in uw vel, en dat straalt u uit. Daarom trekt u weer strakke uitdagende kleren aan en het andere geslacht ziet u weer staan. Door onze Sense Bio HCG recepten weet u welke ingrediënten goed zijn voor uw lichaam en kunt u tevens lekkere maaltijden samenstellen. U wilt ook niet meer anders aangezien u trots bent op het behaalde resultaat. U heeft energie te over en heeft daartoe een sport opgenomen, waardoor uw lichaam nog extra wordt gesterkt. U ziet u heeft een nieuwe levenswijze gerealiseerd, en dat alles door de inzet van Sense, Bio HCG.

 
 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.com