Bereken je Body Mass Index!

Lengte:
cm
Gewicht:
kg

BMI uitrekenen | Mijn BMI berekenen | Sense Bio HCG

BMI berekenen

BIO HCG maakt voor effectief en veilig afslanken gebruik van de BMI bereken methode. BMI staat voor Body Mass Index waarde en geeft de verhouding weer van je lichaamsgewicht ten opzichte van je lengte. De BMI waarde wordt berekend door je gewicht twee maal te delen door je lengte. Als voorbeeld voor een persoon die 60 kg weegt en 1.55 m lang is, komt de BMI op 60 kg / (1.55 * 1.55) is 24.9. Wat zegt deze waarde nou eigenlijk, wanneer ben je duidelijk te zwaar en wanneer heb je op zich een gemiddeld optimaal gewicht.

Gemiddelde BMI waarde

Voor mensen die een BMI waarde hebben van 18.5 tot 24.9 betekent dat je gemiddeld een normale gewicht lengte verhouding hebt en dus niet echt overtollig vet zult hebben. Op zich zal een volledige BIO HCG kuur voor jou dan overbodig zijn. Toch kan het zijn dat je hoog in deze groep scoort en je ziet voor de spiegel ook dat je her en der iets te veel aan vet hebt zitten. Dan kun je er voor kiezen om een verkorte kuur te doen van 2 weken om zo even je lichaam glad te strijken. Let daarbij op dat je stopt met kuren tot je een BMI waarde van niet minder dan 20 hebt.

Te zwaar

Bij een BMI waarde van 25.0 tot 29.9 ben je gewoon te zwaar, echter je zit in de risicogroep om zwaarlijvig te worden. Dat wil niemand. Je hebt al zoveel vetophoping op je dijen, heupen, buik en kin dat het echt nodig is om te gaan diƫten. De BIO HCG kuur is ervoor gemaakt om juist deze overtollige vetten te verwijderen, om je zo weer een gezonde nieuwe start te geven. Dat is het voordeel van de BIO HCG methode, je valt snel af en blijft op je ideale gewicht en op een stabiele manier. Je zult door onze adviezen en gezonde recepten op het behaalde gewicht blijven.

Zwaarlijvigheid

Heb je een BMI waarde van 30 of hoger dan ben je echt te zwaar. Je ziet er ook niet uit, je voelt je niet gezond en je merkt dat de mensen je aankijken. Je eet verzadigde vetten omdat je lichaam zoveel energie nodig heeft, alhoewel dat denk je dan. Om uit deze vicieuze cirkel te ontsnappen moet je zware maatregelen nemen. De BIO HCG methode levert in een enkele kuur 10% tot 12% lichaamsgewicht reductie op. Je ziet je valt dan met een enkele kuur ook stevig af. Omdat je zwaarlijvig bent kan het dus zijn dat een enkele kuur onvoldoende is. Nou dan volg je toch nog een kuur tot het moment dat je wel lekker in je vel zit.

Resultaat na de kuur

De BMI waarde geeft je goed inzicht in hoeveel je kunt en mag afvallen. De meest ideale BMI waarde ligt ongeveer rond de 20 tot 21. Veel lager mag je trouwens niet gaan, bij een waarde van 18.5 en minder heeft je lichaam onvoldoende vetreserves. Wij adviseren je dan ook te stoppen met de kuur als je de 20 of 21 hebt bereikt. Het resultaat is dan ook goed te zien. Je vetophopingen zijn weg, je dijen, heupen en buik zijn strak. Een mooi resultaat. Daarnaast heb je energie te over, waardoor je dus gaat sporten. Al met al een gezondere manier van leven die je door BIO HCG hebt verkregen.

 
 
Copyright 2009 - 2021 | sense-biohcg.com