Dieet met Bio HCG, voordelen en werking.

Diëten met een kuur van Sense Bio HCG?

Met ons product geheten BIO HCG kun je veilig en snel diëten. Het wordt ook tijd dat je gaat diëten omdat de spiegel je de waarheid laat zien. Je dacht al dat je was aangekomen omdat je niet meer in je oude kleren past, maar nu je jezelf eens kritisch van onder tot boven bekijkt schrik je toch. In de loop der tijd ben je over je gehele lichaam aangekomen en spreken de vet kuiltjes boekdelen. Het wordt dan ook tijd dat je de knoop doorhakt. Je moet afvallen. Doe je dat niet, dan heb je een vergrote kans om nog meer aan te komen. Nee, dat wil je niet. Om snel, veilig en met volle begeleiding af te vallen adviseren wij BIO HCG te gebruiken. Wat is dit voor product en waarom adviseren wij juist dit product?

Wat is dit product BIO HCG nu eigenlijk?

BIO HCG maakt gebruik van de natuurlijke hormonale eigenschap van het menselijk lichaam om overtollig vet te verbranden om in je energie te voorzien. Dat houdt dus in dat je lichaam geen energie meer nodig heeft uit voedsel. Dit betekent dat je gedurende de BIO HCG kuur een beperkt dieet volgt. Het dieet bestaat dan uit een minimale hoeveelheid aanvullende voedingsstoffen zoals eiwitten die belangrijke lichaamsfuncties onderhouden. Onze adviezen sturen je dan aan omtrent wat je moet eten en wat niet. Je wilt een vol gevoel hebben maar veel voedsel innemen zul je niet omdat je lichaam al voldoende energie heeft.

Waarom adviseren wij het gebruik van BIO HCG?

De BIO HCG methode is de enige echte effectieve manier om snel van je overtollige vet af te komen. Dit omdat het product handig gebruik maakt van je eigen lichaamsfunctie tot de verbranding van overtollig vet. Daarmee heb je dus volledig zelf de controle in de hand hoeveel je afvalt en hoe snel. Resultaat boek je zondermeer snel en in een enkele kuur van 24 dagen kun je als vrouw tot op 10% lichaamsgewicht verliezen en tot op 12% voor mannen. Je lichaam verandert dus snel en onze adviezen helpen je daar dan ook bij. Mocht je dan ook vragen hebben omtrent de werking van het product, het aanvullende dieet of praktische recepten, schroom dan niet om ons te benaderen. Je kunt informatie vinden in onze brochure, je kunt ons telefonisch benaderen en wij van BIO HCG staan online voor je klaar.

Hoe weet je of je wel of niet moet diëten?

De belangrijkste indicator ben je uiteraard zelf. Je moet tevreden zijn omtrent je lichaam. Ben je dat niet dan heb je altijd de vrijheid om te gaan diëten. Toch is het verstandig om je BMI waarde in de gaten te houden. De BMI waarde is de verhouding tussen gewicht en je lichaamslengte (65kg / (1.60 * 1.60) = 25.4) en geeft inzage in hoeveel overtollig vet je wel of niet hebt. Tussen 18.5 tot 24.9 heb je een gemiddelde BMI en heb je gemiddeld gezien niet teveel vet. Scoor je in deze categorie hoog dan kun je er alsnog voor kiezen om een halve kuur te volgen om net die vervelende ophoping even glad te strijken. Let wel dat je moet stoppen met het volgen van de kuur als je BMI waarde rond de 20 tot 21 ligt. Ligt je BMI waarde hoger dan 25 dan adviseren wij je dat je altijd moet gaan kuren, juist omdat je een verhoogde kans loopt om nog zwaarder te worden. Heb je hierover of over andere BIO HCG gerelateerde onderwerpen vragen, neem dan contact op. Wij van BIO HCG staat voor je klaar.

 
 
Copyright 2009 - 2020 | sense-biohcg.com